Вебінар із закріплення фахових компетентностей ОП “Менеджмент соціокультурної діяльності”

9 листопада 2022 р. у рамках традиційного відзначення Дня працівника культури та аматорів народних мистецтв проведено комплексний вебінар із закріплення фахових компетентностей ОП “Менеджмент соціокультурної діяльності“: “Менеджмент в соціокультурній діяльності”, ” “Реклама та PR-технології”, “Бізнес-планування”, “Історія соціокультурної діяльності”.
Із пафосом, юнацьким запалом, професіоналізмом та ретельністю студенти підійшли до підготовки масового заходу, у ході якого студенти демонстрували стейкхолдерам власні управлінські здобутки та мистецькі таланти.
Дякуємо за участь, оцінки та рекомендації щодо оптимізації надання освітніх послуг на стейкхолдерам ОП “Менеджмент соціокультурної діяльності” : Івано-Франківському обласному академічному театру ляльок імені Марійки Підгірянки, Івано-Франківській обласній філармонії, начальнику управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОВА Федораку В.В.
Дякуємо продюсерам та організаторам шоу – Вероніці Дергун та Юлі Нащочин та всім студентам ОП “Менеджмент соціокультурної діяльності”. Ви найкращі!
Ми працюємо для Вашого успіху!