Профорієнтаційна робота очима студента

   16 лютого 2024 року студентки першого курсу спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Романа Червінська, Ірина Литвиненко разом з професоркою кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту Качмар О.В. з метою профорієнтаційної роботи провели зустріч з старшокласниками Угринівського ліцею Угринівської сільської ради обʼєднаної територіальної громади.
Студенти підготували презентацію на тему «Менеджмент соціокультурної діяльності-спеціальність для молодих і креативних».
В процесі спілкування з старшокласниками відбувся жвавий конструктивний діалог: студенти-учні -вибирають майбутнє. У формі вікторини, цікавих тестових запитань , розмов про активне студентське життя і особливості спеціальності, адже головне в житті – не помилитися у виборі.
Сподіваємось, що учнівська молодь долучиться до студентської спільноти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Чекаємо на Вас!