Сьогодні студенти спеціальності ОП МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ відвідали Івано-Франківську обласну універсальну наукову

Сьогодні студенти спеціальності МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ відвідали Івано-Франківську
обласну універсальну наукову
бібліотеку ім. І.Франка у рамках дисципліни «Організація івентзаходів», де Їх радо та привітно зустріли і посприяли пошуку необхідного друкованого видання.
Бібліотека-це місце сили, дозвілля та креативу , у якому «кожен з нас може знайти спокій духу, розраду в смутку, моральне оновлення і щастя, якщо тільки вміє “володіти тим дорогоцінним ключем, який відмикає таємничу двері цієї скарбниці” ,-Леббок
Як сказав Микола Реріх: “Це місце роботи, “храм науки”, науково-дослідний центр, лабораторія, музей, вища школа, світ розуму та очей”.
Студентам провели оглядову екскурсію залами, ознайомили з фондами, розповіли про різні заходи, які проводять у «храмі мудрості та науки».
Студенти стали новими читачами, оформивши читацькі абонементи
Дякуємо за організацію та ознайомчу екскурсію директорці бібліотеки Людмилі Василівні БабійЛюдмила Бабій і бажаємо процвітання та подальшого розвиткубібліотечної справи, успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.